Werkwijze banner

De werkwijze

generaties

jaar oud

liter verf

kwasten

Kies waar je goed in bent!

Wat kunnen wij u bieden?

01 Schilderwerk

Een pas geschilderd huis is nog geen goed beschermd huis. Verf is niet alleen een mooie afwerking van uw woning, het beschermt ook de houtdelen tegen de inwerking van vocht. Maar dan moet uw huis wel goed in de verf zitten. En dat is meer dan een laagje kleur.

02 Onderhoudsplan(EHSP)

Wilt u de komende 10 jaar geen zorgen hebben over het onderhoud van uw woning? Overweeg dan een onderhoudsplan van Eigenhuis Schilderplan. Op vaste momenten wordt uw woning onderhouden tegen een vast maandbedrag dat elke maand opzegbaar is. Meer informatie

03 Houtrenovatie

Maar wat als het hout aan uw woning de afgelopen jaren is gaan rotten? Voor er geschilderd wordt, zal dit aangepakt worden. We helpen u dan ook graag met houtrotrenovaties, om deze renovaties vervolgens te beschermen met een De Nooy schilderlaag.

Franklin D. Roosevelt:

“Geluk is niet louter het bezit van geld; het ligt in de vreugde van prestatie, in de sensatie van creatieve inspanning.”

Wat u van ons kan verwachten

Persoonlijk contact, korte lijnen & duidelijke afspraken

Wij kiezen voor u, als particuliere klant. Omdat we niet geloven in alles een beetje goed te doen. Maar juist in een ding heel goed. Een nieuwbouwschilder of woningstichting schilder is een ander type schilder, heel knap in z’n vakgebied maar niet om uw huis netjes te schilderen. U laat uw auto toch ook niet onderhouden bij de vrachtwagen garage?

De specialist voor uw huis op het gebied van schilderwerk zijn wij al meer dan 260 jaar en we staan graag voor u klaar.

Korte lijnen en duidelijke afspraken. U hoeft zich nergens zorgen over te maken, daar zorgen onze bevlogen vakmensen voor. Door onze ervaring van meer dan 260 jaar durven we best te zeggen dat dat één van onze specialiteiten is.

Wat we ook mogen doen voor u, wij zetten u in het middelpunt, zodat uw woning er mooi gekleurd opstaat. We proberen zoveel mogelijk te ontzorgen zodat u zo min mogelijk overlast ondervind en het eindresultaat u verwachting overtreft.